Informasjonskapsler / Cookies

Ved å bruke våre nettsider samtykker du i at vi kan sette Cookies i din nettleser.

En informasjonkapsel / Cookie er en liten tekstfil som lagres i din nettleser. Vi bruker informasjonkapsler for å forbedre nettsidene og brukeropplevelsen, eller til markedsføring. En del informasjonskapsler er nødvendige for at nettsiden skal fungere som den skal, f.eks. må du tillate informasjonskapsler for å kunne handle. Derimot kan du alltid velge å blokkere informasjonskapsler som benyttes til for eksempel markedsføring.

De fleste nettlesere er innstilt på å tillate informasjonskapsler automatisk. Du kan selv endre / skru av disse innstillingene, men mange nettsider vil da ikke fungere optimalt. Vanligvis finnes valget i et menypunkt i nettleseren som heter "Innstillinger" eller "Verktøy".

Vi lagrer aldri informasjon som kan identifisere deg personlig.

Noen eksempler på hva vi bruker informasjonskapsler til:

• For at du skal kunne fortsette å være logget inn mens du er inne på nettsiden
  • For å huske hvilke varer du har i handlekurven din
  • Markedsføringformål

Her er en oversikt over informasjonskapsler hos oss:

• Handlekurvinnhold: Husker hva du har i handlekurven din.
  • JSESSIONID: Overvåking for å være sikker på at nettsidene er oppe 24 timer i døgnet

Tredjeparts informasjonskapsler og pikseltagger

Selskap

Google Analytics (__utma, __utmb, __utmc, __utmz)

Google

Benyttes for å se hvordan besøkere bruker nettsiden, hvor de kom fra, hvor lenge de har vært inne på våre sider etc., les mer

Facebook

Facebook

Benyttes for å forbedre relevansen i markedsføring via Facebook, les mer