Hvordan laster jeg ned lydboken til Android nettbrett og smart-telefon?

Vi anbefaler å laste ned lydboken til pc/mac først fra Min Side> Nedlastbare lydbøker på www.tanum.no og deretter overføre lydboken til nettbrett eller mobil med kabel eller trådløst. Du kan overføre lydboken til Google Play Music eller Sound Player på ditt nettbrett/din mobil. For brukerveiledning om nedlasting til pc/mac se denne artikkelen