Hvordan laster jeg ned lydboken til iPad og iPhone?

Du kan ikke laste ned lydboken direkte til iPad eller iPhone. Lydboken kan lastes ned til iTunes på pc/mac for deretter å overføre lydboken til nettbrett eller mobil. Brukerveiledning for nedlasting til pc/mac finner du her . Når du har lastet ned lydboken til pc/mac, er det viktig å markere den som en lydbok i programmet ved å følge denne veiledningen.

Overføring fra pc/mac til mobil/nettbrett gjør du ved å synkronisere iTunes på nettbrett eller mobil med iTunes på pc/mac.

Slik synkroniserer du:

• Klikk på enheten i iTunes.
  • Gå til fanen «Bøker» øverst i programmet, og velg deretter om du vil synkronisere alle lydbøker eller markerte lydbøker. Dersom du bare vil synkronisere noen få lydbøker, markerer du hvilke du vil overføre på lydbok-listen.
  • Klikk på «synkroniser»-knappen nederst i høyre hjørne av iTunes.
  • Synkroniseringen er nå i gang, og du kan følge med på hvor langt overføringen har kommet øverst i iTunes.