Nedlasting av ebøker fra Harlequin i Tanum ebok for Android nettbrett og smart-telefoner

Det har en stund vært et problem med nedlasting av ebøker fra Harlequin forlag i Tanum ebok på Android nettbrett og smart-telefoner (Samsung, Sony, Htc etc). Det er nå lagt ut en oppdatert versjon av appen hvor problemet er løst. Du oppdaterer appen på telefonen din til versjon 1.1 og forsøker deretter å laste ned eboka på nytt.

Slik ser du hvilken versjon av appen du har på telefonen/nettbrettet ditt

Velg "info" på den nedre menylinjen inni appen

Se så under rubrikken "teknisk informasjon". Her vil det stå hvilken versjon av appen du har.

Slik oppdaterer du appen:

Gå inn i Google Play

Velg menysymbolet med tre vannrette streker øverst til venstre i skjermbildet.

Velg mine apper

Velg Tanum ebok og trykk "oppdater"