Lesebrettet har hengt seg opp/lesebrettet har låst seg

Hvis lesebrettet har låst seg, løses dette ved:

1. Å sette lesebrettet til lading noen minutter
  2. Å trykke inn reset-knappen under klistrelappen på baksiden lesebrettet.   Bruk en binders og holdt inne reset-knappen i 5-10 sekunder. Lesebrettet vil da gå gjennom oppstartsprosedyre

Hvis lesebrettet har veldig lite batteri, vil ikke av- og på-knappen fungere. Du må da sette lesebrettet på lading til det er godt oppladet

Hvis ingen av våre forslag løser problemet, kan du sende inn lesebrettet, slik at vi får sett på det. Lesebrettet sendes da til Tanum.no v/Kundeservice, c/o CappelenDamm, 0055 OSLO.

Hvis feilen skyldes at av- og på-knappen har kommet på skrå nedi brettet/sunket ned i brettet,  sender du inn brettet, så vil av/på-knappen bli reparert eller du vil få tilsendt et nytt lesebrett som erstatning hvis reparasjon ikke er mulig. Lesebrettet sendes med eske og tilbehør til Tanum.no v/Kundeservice, c/o CappelenDamm, 0055 OSLO