Hvordan gå til en bestemt side i eboken på Digitalbok Nova

Ebøker som du nylig har lest i vil du kunne gå inn i direkte via hovedmenyen på Digitalbok Nova.

Du kan ellers finne eboken ved å trykke valget "bøker" i hovedmenyen og så trykke på omslagsbilde/navn på eboken du ønsker å åpne.

Trykk deretter midt på skjermen for å få fram menyfunksjoner.

Nest lengst til venstre nederst på brettet finner du et ikon av en oppslått bok. Trykk på dette ikonet.

Du får nå fram et smalt langt felt på tvers av skjermen og et mindre felt omtrent midt på skjermen. Du kan trykke direkte på det lille feltet med sidetall, så vil du få fram et talltastatur og kan skrive inn sidetallet du ønsker etterfulgt av "utfør". Du kommer da til riktig side

Du kan også dra fingeren langs det smale feltet for å bla raskt framover eller bakover i eboken - i det lille feltet midt på skjermen vil det stå hvilken side du er på/kommer til.

Trykk midt på skjermen igjen for å fjerne menylinjene og fortsette å lese i eboken.