Kan jeg laste ned ebøker fra andre nettbutikker?

Ja, du kan laste ned ebøker fra andre nettbutikker. For å få til dette må du først laste ned ebøkene til pc/mac og så overføre ebøkene til lesebrettet når det er koblet til pc/mac med usb-kabel. Lesebrettet vil oppføre seg som en usb-minnepinne når det er koblet til pc med kabel.

Nesten alle norske ebøker er i dag uten teknisk kopibeskyttelse og skal lagres på maskinen din når du laster den ned. For å føre en ebok over på brettet må du kopiere eboka inn i mappen Digital Editions på brettet.