Koble lesebrettet til trådløst nettverk

Du kobler lesebrettet til trådløst nettverk ved å trykke Innstillinger>Wi-fi og så velge et nettverk som du har passord til. Brettet vil lagre passordet på nettverket for framtidig bruk

For å logge laste ned bøker fra Mine bøker går du tilbake til hovedmenyen ved å trykke hjem-ikonet og så trykke på Digitalbok-ikonet. Trykk så "logg inn" og skriv inn brukernavn og passord

NB! Dato og tid må være riktig stilt før du kobler lesebrettet til trådløst nettverk.