Problemer med tilkobling til trådløst nettverk - Digitalbok Nova

Ved problemer med tilkobling til trådløst nettverk på lesebrett kan det være lurt å undersøke følgende:

a) Er tid og dato på lesebrettet riktig stilt (kan endres under "Innstillinger)?

b) Er passordet til ditt trådløse nettverk skrevet inn riktig?

Hvis du opplever at du ikke får noen feilmelding, men at brettet blir stående å jobbe uten at det blir ferdig med å koble seg til det trådløse nettverket, anbefaler vi at du gjør følgende:

- Trykk på navnet på nettverket du forsøker å koble til

- Velg "slett"

- Velg deretter det samme nettverket på nytt fra listen og forsøk å koble til

nettverket en gang til. Du vil bli bedt om å skrive inn passordet til nettverket på nytt