Jeg får ikke logget inn

Ved problemer med innlogging på din brukerkonto på www.tanum.no.no bør du sjekke følgende:

• Hvis du benytter kopier og lim inn-funksjon: Sjekk at det ikke har kommet et mellomrom fremst i feltet for enten brukernavn eller passord
  • Prøv innlogging med en annen nettleser enn der du får feilmelding
  • Hvis du har fått nytt passord: sjekk at du har skrevet passordet helt likt som tilsendt passord. Noen tegn kan være vanskelige å gjenkjenne. Vi anbefaler da at du benytter kopier og lim inn-funksjon. Du dobbeltklikker da på det nye passordet, velg "kopier", gå til innloggingssiden og velg lim inn
  • Sjekk i innstillingene at du ikke har aktivert blokkering av info.kapsler. Dette kan skape problemer med innlogging. På iPad og iPhone sjekker du dette under Innstillinger>Safari> Blokker info.kapsler.  På pc med Internet Explorer som nettleser sjekker du det under Verktøy >  Alternativer for Internett > Personvern. Nivå for sikkerhet må her ikke være satt til høyere enn middels.
  • I noen tilfeller kan nettleseren lagre en tidligere versjon av innloggingssiden. Du løser dette problemet ved å trykke inn "refresh/oppdateringsfunksjon", dvs. den buede pilen i feltet med adressen til nettsiden