Jeg finner ikke eboken på min Kindle

Hvis eboken ikke synes på din Kindle når du har trykket "Send til Kindle" på Min Side på Tanum.no og det har gått mer enn 15 minutter, anbefaler vi deg å sjekke følgende:

1. Har du lagt inn din epostadresse hos Tanum.no og epostadressen @tanum.no på riktig sted på din brukerkonto hos www.amazon.com? Epostadressen nevnt ovenfor skal være registrert under menyvalget "Manage your content and devices> settings > Personal document settings> Approved Personal Document E-mail List" på din konto hos www.amazon.com, se veiledning nedenfor.

Hvordan sende ebok til Kindle

NB! Husk å bare bruke små bokstaver når du registrerer epostadresser under "Approved Personal Document E-mail List"

Vær også oppmerksom på at når du logger inn på nettsiden til Amazon via mobil, må du velge visningen "Amazon.com full site" for å få fram alle de relevante menyvalgene

2. Sjekk om eboka ikke allerede har kommet inn på din Kindle. Du sjekker da under menyvalget My library> all items> docs. Ebøkene du sender til din Kindle registreres i deres system som dokumenter og ikke ebøker.

3. Du kan også undersøke hvilke ebøker som skal ha kommet inn i Kindle-systemet fra oss ved å logge inn på din brukerkonto på nettsiden www.amazon.com. Du logger da inn via en vanlig nettleser og går til menyvalget: manage your content and devices> Your content> show docs

Hvis du har sjekket alle disse tingene og fortsatt ikke finner eboka på lesebrettet, i Kindle-appen eller på din brukerprofil hos www.amazon.com, send oss en epost på kundeservice@tanumnettbokhandel.no om feilen, så undersøker vi saken.