Hvordan sende ebøker til Kindle

Ebøker kjøpt hos Tanum.no kan sendes direkte til lesebrettet Kindle.

Tanum.no har en løsning som gjør at du kan sende ebøker du har kjøpt hos oss til din Kindle. Ebøkene sendes til Kindle fra Min Side på Tanum.no og ikke som en del av kjøpsprosessen

Denne løsningen gjelder vannmerkede ebøker fra Tanum.no og IKKE ebøker med kopibeskyttelse. Ebøker fra Tanum.no som kan sendes til Kindle har teksten "Kan sendes til Kindle" på kjøpssiden til eboken.

Alt du trenger å gjøre for å komme i gang er å legge inn din Kindle epost-adresse på Tanum.no og legge inn gyldig avsenderadresse på din Amazon-konto.

Legge inn din Kindle-adresse på Tanum.no

• Logg på Manage Your Content and devices på din brukerkonto hos www.amazon.com
  • Klikk på "Your devices" i menyen midt på siden og noter deg epostadressen under "send-to-Kindle E-mail Address"
  • Legg inn denne epostadressen på siden Mine Ebøker på Min Side på Tanum.no
  • NB! Epostadressen må skrives med utelukkende små bokstaver, ellers vil du få feilmelding. For deg som logger inn på din brukerkonto på www.amazon.com via mobil må du etter innlogging velge visningen Amazon.com full site for å få fram alle de relevante menyvalgene du trenger.

Legge inn gyldig avsenderadresse på din Amazon-konto.

• Logg på Manage Your Content and devices
  • Klikk valget "Settings" til høyre på siden
  • Rull så nedover til valget "Personal document settings"
  • Klikk på "Add a new approved e-mail address" og legg inn @tanum.no

Du vil nå få en ny knapp ved siden av dine kjøpte bøker på Min side>Mine ebøker på www.tanum.no, hvor det står "Send til Kindle".
Eboken blir sendt til din Kindle og vil dukke opp under "cloud" fanen i toppmenyen. (Vær oppmerksom på at det kan ta opp til 15 minutter før eboken er inne på din Kindle)