Engelske bøker fra andre norske nettbutikker i app

Engelske ebøker som er kjøpt hos andre norske nettbutikker vil man ikke kunne laste ned direkte i Tanum ebok fordi de engelske ebøkene lastes ned via en annen distributør og legges ikke i Bokskya.

For å laste ned engelske ebøker i Tanum ebok, kan du gjøre dette på følgende måte:

For brukere som benytter iPad:

1. Logg inn med brukernavn og passord på nettsiden til butikken hvor du kjøpte eboka via nettleser på brettet (Safari)
  2. Gå til Min Side
  3. Trykk «last ned» under eboken som skal lastes ned
  4. Du får nå et spørsmål om hva slags app du ønsker å åpne eboken med. Velg da «Åpne med Tanum ebok" eventuelt "åpne i" og så velge Tanum ebok fra listen, hvis du har flere apper å velge mellom.
  5. Eboken lastes så ned til bokhylla i Tanum ebok

For brukere som har Android-brett (Samsung Galaxy Tab og andre):

1. Logg inn med brukernavn og passord på nettsiden til butikken hvor du kjøpte eboken via standard nettleser på brettet (Internett)
  2. Gå til Min Side og trykk «last ned» under eboken som skal lastes ned
  3. Du får nå et spørsmål om hva slags app/program du vil laste ned til. Velg da «fullfør handling med nettleser/Internett»
  4. Ebokfilen legger seg så i en nedlastingsmappe nederst på skjermen markert med en piltast ned. Åpne denne mappen og klikk på filen som er lastet ned.  Filen er merket med ebokas navn i nedlastingsmappen
  5. Du får nå opp en ny dialogboks. Velg da «fullfør handling med»  Tanum ebok
  6. Eboken legger seg så i bokhylla i appen