Koble sammen BokskyaID-er og BokskyaID og AdobeID

BokskyaID og AdobeID er ID-er som legges inn i leseprogram eller brett hvor du laster ned ebøker og gir tilgang til å lesekopibeskyttede ebøker.

Ved problemer med å laste ned en kopibeskyttet ebok, hvor du får feilmelding "e_lic_already_fulfilled_by_another_user" kan du få løst problemet ved å koble sammen din BokskyaID og din AdobeID eller koble sammen to BokskyaID-er.

Nedenfor viser vi deg hvordan du går fram

Koble sammen to BokskyaID:

Det første som må gjøres er å sette et passord på BokskyaIDene (hvis du ikke allerede har gjort dette)

1. Klikk her og velg Glemt/Opprett passord?
    2. Fyll inn epostadressen du har registrert deg med hos Tanum.no.

Du vil nå få en epost med en link som må klikkes på for å gi deg et passord til din BokskyaID. Når passordet er satt må du gjenta prosessen med den andre kontoen.

1. Når du har passordet til begge BokskyaIDene klikker du på denne linken for å koble IDene sammen.
  2. Velg Bokskya fra menyen eBook Vendor og fyll inn epostadresse(ID) og passord.
  3. Når du har logget deg inn velger du Bokskya på nytt og legger inn den andre kontoen som du ønsker skal kobles sammen med med den første.
  4. Klikk så på Synchronize accounts

Koble sammen en BokskyaID med en AdobeID

Det første som må gjøres er å sette et passord på BokskyaIDen (hvis du ikke allerede har gjort dette). Du trenger også passordet til AdobeIDen din.

1. Klikk her og velg Glemt/Opprett passord?
    2. Fyll inn epostadressen du har registrert deg med hos Tanum.no.

Du vil nå få en epost med en link som må klikkes på for å gi deg et passord til din BokskyaID. Når passordet er satt må du gjenta prosessen med den andre kontoen.

1. Hvis du ikke husker passordet til din AdobeID kan dette nullstilles ved å klikke her.
  2. Når du har passordet til begge IDene klikker du på denne linken for å koble IDene sammen.
  3. Velg Bokskya fra menyen eBook Vendor og fyll inn epostadresse(ID) og passord.
  4. Når du har logget deg inn velger du AdobeID og legger inn epostadresse (ID) og passord.
  5. Klikk så på Synchronize accounts