E_LIC_ALREADY_FULFILLED_BY_ANOTHER_USER

Dette er en feilmelding som kan komme både i Adobe Digital Editions (pc og mac) og i Tanum ebok (nettbrett og smart-telefon). Den betyr vanligvis at boken har teknisk kopibekyttelse og er autorisert mot en annen BokskyaID/AdobeID enn den som ligger på enheten/leseappen du forsøker å åpne boken på.

Gjelder dette Tanum ebok, vil du ofte få mulighet til å legge inn ID-en som boken er knyttet opp mot selv. Du vil få melding: «legg til konto» og legger så inn brukernavnet og passordet til den ID-en det gjelder.

Hvis du er usikker på hvilken ID som eboken er knyttet til, kan du ta kontakt med oss på kundeservice@tanumnettbokhandel.no , så hjelper vi deg med å fjerne sperre på nedlasting

Hvis det er Adobe Digital Editions:

Her må du sørge for at riktig AdobeID eller BokskyaID ligger i ADE. Dette kan løses på flere måter:

En løsning kan være å holde inne ctrl-shift-d for å avautorisere ADE og bekrefte at du vil av-autorisere programmet (erase authorization). Riktig ID kan så legges inn via Help-menyen – Authorize Computer.

Du kan også ta kontakt med oss på kundeservice@tanumnettbokhandel, så vil vi hjelpe deg med å få fjernet sperren på nedlasting.

Eventuelt kan du også løse problemet selv ved å koble sammen dine ID-er. Veiledning om hvordan du gjør dette finner du her