Lese ebøker på Windows Phone 7.5/8 og Windows RT

Hvis du ønsker å laste ned en app eller ett program som kan lese ebøker på Windows Phone 7.5/8 og Windows RT, må vi dessverre opplyse at det pr. i dag ikke er  mulig å lese kopibeskyttede bøker på Windows Phone eller RT  og andre smart-telefoner som benytter samme plattform.

Det er imidlertid mulig å lese vannmerkede bøker og det finnes et stort utvalg av apper/programmer. Søk på epub i Microsoft AppStore