Token mangler/Token missing - no token to download

Hvis du får denne feilmeldingen på nedlasting av en norsk ebok i appen Tanum ebok, vil du som oftest få løst problemet ved å benytte en alternativ nedlastingsform.

For brukere som benytter iPad:

1. Logg inn med brukernavn og passord på nettsiden til butikken hvor du kjøpte eboken via nettleser på brettet (Safari)
  2. Gå til Min Side
  3. Trykk «last ned» under eboken som skal lastes ned
  4. Du får nå et spørsmål om hva slags app du ønsker å åpne eboken med. Velg da «Åpne med Tanum ebok»
  5. Eboka lastes så ned til bokhylla i Tanum ebok

For brukere som har Android-brett (Samsung Galaxy Tab og andre):

1. Logg inn med brukernavn og passord på nettsiden til butikken hvor du kjøpte eboken via standard nettleser på brettet (Internett)
  2. Gå til Min Side og trykk «last ned» under eboken som skal lastes ned
  3. Du får nå et spørsmål om hva slags app/program du vil laste ned til. Velg da «fullfør handling med nettleser/Internett»
  4. Ebokfilen legger seg så i en nedlastingsmappe nederst på skjermen markert med en piltast ned. Åpne denne mappen og klikk på filen som er lastet ned.  Filen er merket med ebokens navn i nedlastingsmappen
  5. Du får nå opp en ny dialogboks. Velg da «fullfør handling med»  Tanum ebok
  6. Eboken legger seg så i bokhylla i appen

Hvis denne alternative nedlastingsmåten ikke fungerer, ber vi deg sende en epost til kundeservice@tanumnettbokhandel.no eller trykk på "kontakt oss" på høyre side på Tanum.no, så hjelper vi deg så snart vi kan.