Jeg får ikke logget inn i Tanum ebok

Når du skal logge inn i appen Tanum ebok, må du være registrert med brukerkonto hos Tanum.no.  Du må logge inn med ditt brukernavn og passord hos Tanum.no (ikke med APPLE-ID!). Hvis du ikke har registrert brukerkonto hos Tanum.no ennå, kan du gjøre det her.

Hvis du har registrert brukerkonto hos Tanum.no, men likevel får feilmelding ved innlogging, kontakt oss på kundeservice@tanumnettbokhandel.no eller via "Kontakt oss" på høyre side på Tanum.no