Kontoen du logget inn med er aktivert på for mange enheter - innlogging i Tanum ebok

Når du første gang logger inn i en norsk ebokapp autoriseres den automatisk med din Boksky ID. Du har mulighet til å autorisere opptil 6 ulike enheter med din Boksky ID + at du får 1 ny enhet du kan autorisere for hvert år. Hver leseapp regnes som 1 enhet, mens 1 lesebrett regnes som 1 enhet. Når antallet enheter å autorisere er brukt opp, vil du få feilmeldingen: "denne kontoen er logget på for mange enheter"

Du kan dessverre ikke få løst problemet ved å prøve å slette eller av-autorisere noen av enhetene du har brukt tidligere.

Problemet kan bare løses ved at vi kontakter Adobe og ber dem nullstille autoriseringstelleren for din BokskyaID. Når du får denne feilmeldingen, tar du derfor kontakt med oss på kundeservice@tanumnettbokhandel.no eller via Kontakt oss på Tanum.no