Hvordan laste ned bøker til en iPad eller et Android nettbrett?

Vi anbefaler at du installer appen Tanum ebok som du finner gratis i AppStore eller på GooglePlay.

Du logger inn i appen med ditt brukernavn og passord hos Tanum.no. Dersom du ikke har registrert brukerprofil hos Tanum tidligere, kan du gjøre dette i lenken under

Tanum.no registrering

I Tanum ebok kan du laste ned alle ebøker på norsk kjøpt i alle norske nettbutikker tilknyttet bokskya, så lenge du benytter samme brukernavn (epost-adresse) i alle butikkene.

Du kan ikke laste ned kopibeskyttede ebøker i iBooks, da iBooks ikke støtter Adobes krypteringsstandard.

Tanum ebok