Løs av og på-knapp (Digitalbok touch)

Hvis av og på-knappen på din Digitalbok touch har kommet på skrå, forsvunnet inn i brettet og ikke kan brukes ber vi om at du sender lesebrettet ditt inn til Tanum.no v/Kundeservice, c/o CappelenDamm, Postboks 1900, 0055 OSLO. Send lesebrettet sammen med esken det kom i og alt tilbehør.

Vi vil da reparere av- og på-knappen. Hvis vi ikke kan reparere knappen, får du et annet lesebrett som erstatning. Normalt tar det 1-3 arbeidsdager fra vi har fått inn brettet til vi har funnet en løsning.