Hvordan overføre bøker til Digitalbok Nova

Det finnes to måter å føre ebøker over på lesebrettet.

Over trådløst nett:
Den enkleste måten å få ebøker over på lesebrettet er ved laste de ned over trådløst nett.
Når du har koblet opp brettet, Klikk på Digitalbok ikonet nederst til venstre.
Du vil da kobles opp mot Tanum sin side for nedlasting av ebøker.
Logg deg inn med brukernavn og passord og gå til siden "Mine Bøker"
Klikk på eboken du vil laste ned til brettet.

Ved hjelp av kabel koblet til PC/MAC
Hvis du ønsker å laste ned eboken til PC eller Mac først må du installere et leseprogram.

Når du har installert Adobe Digital Editions logger du deg inn på Tanum.no og klikker på "Min side" til høyre for søkefeltet. Velg boken du vil laste ned og klikk på "Last ned"
Du får nå et spørsmål om hva du vil gjøre med filen: åpne eller lagre på maskinen. Velg å lagre filen på maskinen.

Åpne Adobe Digital Editions og trykk menyvalget "File" øverst til venstre.

Velg "add item to library".

Finn så eboken under Dokumenter> Nedlastinger. Marker filen og trykk "åpne/legg til"
Eboken du har valgt vil nå overføres til Adobe Digital Editions.

NB! Hvis du har kjøpt en kopibeskyttet ebok laster du den ned på denne måten:

a) Logg inn på Min Side på Tanum.no og trykk "last ned"

b) Velg "åpne" og eboken lastes så ned til Adobe Digital Editions

Koble lesebrettet til datamaskinen og velg OK på lesebrettet når den spør om å koble til PC.
Lesebrettet vil da dukke opp under "Devices" i kolonnen til venstre som vist på bilde under:

Dra deretter eboken fra høyre kolonne (Bookshelves) over DIGITALBOK til venstre.