Hvordan slette ebøker fra bokhylla på Digitalbok Nova

For å slette ebøker fra bokhylla på brettet gjør du følgende:

Velg "Bøker" fra hovedmenyen for å gå til bokhylla på lesebrettet

Trykk på ikonet nest lengst til høyre øverst på skjermen (ikon med en penn)

Det kommer nå opp en firkant til høyre for hver ebok i bokhylla. Trykk på denne firkanten for å velge hvilke bøker du vil slette eller gjøre noe med. Trykk så på søppelbøtte-ikonet øverst på skjermen for å slette eboken. Velg så "ok" på spørsmålet om å slette markert bok.