Hvordan finne innlagte bokmerker i ebøker på Digitalbok Nova

For å finne et innlagt bokmerke gjør du følgende:

Mens du leser i eboken trykker du midt på skjermen for å få fram menyfunksjoner

Trykk så på ikon med fire vannrette streker oppe til høyre på skjermen.

Du får så fram valg for å se på innholdsfortegnelse, gå til liste over bokmerke og liste over merknader. Velg "bokmerke" og velg så det bokmerket du ønsker å komme fram til. Listen med bokmerker vil inneholde både sidetall samt teksten øverst på siden som bokmerket ligger på.