Lesebrettet har låst seg - hva gjør jeg?

Hvis skjermen på lesebrettet har låst seg og du ikke får noen reaksjon fra lesebrettet uavhengig av hvilken knapp du trykker på, får du normalt løst problemet på en av følgende måter:

a) Trykke inn reset-funksjonen til høyre for ladeinngangen på undersiden av brettet.

Benytt en binders eller knappenål til å trykke inn reset-funksjonen.

b) Sette lesebrettet til lading 1-2 minutter og prøv deretter å bruke brettet på vanlig

måte igjen