ACSM filer (f.eks: URLLink.acsm)

Dette filnavnet er nedlastingslenken for kopibeskyttede ebøker, ikke selve eboken. Du trenger å laste ned leseappen Adobe Digital Editions eller appen Tanum ebok for å få åpnet denne lenken og lest eboken. Selve eboken har formatet .epub.

Løsning:

Installere ADE på pc/mac og appen Tanum ebok på nettbrett/smart-telefon hvis du ikke har installert disse leseappene fra før

Adobe Digital Editions

PC: Trykke last ned på boken på Min Side på Tanum.no og deretter «åpne». Eboken vil deretter åpnes i ADE.

Tanum ebok: Logg inn med brukernavn og passord hos Tanum.no og gå til menyvalg «hent bøker». Trykk «last ned»