Batterikapasitet og Digitalbok Nova

Har du problemer med at lesebrettet tappes raskt for strøm? For at batterikapasiteten på Digitalbok Nova skal fungere optimalt er det viktig at

a) Lesebrettet er oppdatert til siste versjon av programvare

Oppdatere programvare

og

b) At wi-fi på lesebrettet slås av etter at du er ferdig med å laste ned ebøker eller oppdatere programvare. Batteriet tappes relativt raskt for strøm hvis det blir stående koblet til wi-fi uavbrutt over lengre tid.