Denne ebok er lastet ned med en annen konto - vennligst legg til konto

Dette er en feilmelding du får i appen Tanum ebok hvis eboken har teknisk kopibeskyttelse og tidligere er blitt lastet ned til en leseapp som er autorisert med en annen AdobeID eller BokskyaID. Du må da autorisere appen med den opprinnelige ID-en for å få lastet ned eboken, eller lage en sammenkobling mellom de to ulike ID-ene.

Hvis denne meldingen kommer opp, kan du legge inn brukernavn og passord til din AdobeID

Tanum ebok kan være autorisert mot flere ulike BokskyaID-er samtidig + 1 AdobeID.

Alternativt kan du koble sammen gammel og ny ID.