Hvilke nettbrett kan jeg bruke?

Både iPad og alle nettbrett basert på Android (f.eks. Samsung Galaxy Tab) kan benyttes til å kjøpe og laste ned ebøker fra Tanum.no. Du trenger imidlertid å installere Tanum ebok-app eller en annen ebokapp som støtter Adobe DRM for å kunne laste ned og lese ebøker fra Tanum.no på nettbrettet ditt. Leseappen iBooks på iPad kan bare lese ebøker uten kopibeskyttelse, vannmerkede ebøker.

Når det gjelder Windows nettbrett vil det variere om disse kan benyttes til å lese alle ebøker som selges hos Tanum.no og andre norske nettbutikker. Windows nettbrett som benytter Windows RT som plattform, samt Windows Phone, kan for tiden bare benyttes til å lese vannmerkede ebøker og ikke ebøker med teknisk DRM (kopibeskyttelse). For å finne en app som leser vannmerkede ebøker søker du på epub i Microsoft AppStore på nettbrettet ditt.