Hva er en app?

En app er en fellesbetegnelse for en funksjonalitet beregnet for å fungere på smart-telefoner og nettbrett. En app kan være alt fra en ordbokstjeneste, en funksjonalitet for å kjøpe, laste ned og lese ebøker, funksjonalitet for å spille spill, eller kjøpe billetter til buss og tog etc. Ebokapper er ofte gratis og alle ebokappene vi anbefaler er gratis.

Apper installeres fra AppStore (iPad og iPhone) og Google Play Store (Android-brett og -telefoner).