Hva må jeg ha for å kunne lese en ebok?

For å lese ebøker trenger du en datamaskin, et nettbrett, et lesebrett eller en smarttelefon.

Da de fleste norske ebøker kommer i epub-formatet trenger enheten et program eller en App som kan lese epub-filer.

På datamaskiner anbefaler vi programmet Adobe Digital Editions.
Dette programmet kan du laste ned gratis fra Adobe sine nettsider ved å klikke her.

På et nettbrett (iPad/Galaxy Tab etc.) trenger du en App for å lese epub filer.
Det er mange forskjellige Apper som kan brukes til å lese en ebok.

Når du logger deg inn i en leseapp vil du få tilgang til alle dine ebøker..

Smarttelefoner fungerer på samme måte som nettbrett.

Lesebrett er kun laget for lesing og man trenger ikke legge inn et program eller en app.

Gratis leseapp lastes ned fra AppStore (iOS) eller GooglePlay (Android-enheter).