Laste ned ebøker til mobil og nettbrett

Mobil og nettbrett

Når du har handlet en ebok hos oss finner du boken under Digitale produkter på Min side. Før du laster eboken ned til din mobil eller nettbrett trenger du en leseapp på din enhet.

For å installere en leseapp gjør du følgende:

• Installer en gratis leseapp fra en norsk leverandør. Dette gjør du fra App Store (IOS) eller Google Play (Android).
  • Følg instruksjonene for innlogging når du har åpnet leseappen.
  • Når du har logget deg inn finner du bøkene du har kjøpt.
  • Velg eboken du ønsker å laste ned og trykk "last ned".
  • Eboken lastes ned til bokhyllen din.
  • Velg mellom å laste ned flere ebøker eller å gå direkte til bokhylla for å lese.

iBooks sin app er et godt alternativ for de som leser bøker via Apple-enheter. For å kunne lese tidligere kjøpte bøker her, må man laste de ned på nytt fra Min side, og velge å åpne de i iBooks appen på din enhet.

Ebøker du har kjøpt kan lastes ned på nytt fra Min Side på våre nettsider eller direkte fra leseappen du har på din enhet. Selv om du skulle slette en ebok fra bokhyllen vil du kunne laste ned samme ebok på nytt.